maandag 2 januari 2012

Kleur voor de wintermaanden

Maak een kleurige start in het nieuwe jaar. De donkerste maanden - november en december - hebben we gehad. De winter is dan nog maar net begonnen, toch kun je je al aan wat meer kleur wagen. Ga voor felle kleuren als oranje, geel, rood, kobaltblauw of voor winterwit. Geef je dagen flair met een kleurige outfit. Goed voor een positieve mood.

1. Je hebt vast nog wel wat huidkleurige items of camel kleurige kledingstukken in de kast hangen. Haal ze nu tevoorschijn en combineer ze met elkaar.

2. Ga op zoek naar bloemenprints. Kijk je zomergarderobe er maar eens op na. Draag zomerjurken met een dik vest of een imitatiebonten gilet. Of draag een kleurig bloesje onder je winterse tailleur.

3. Kijk in de uitverkoop eens bij de winterjassen. Ga voor een gele, oranje of rode winterjas, ook al weet je dat je 'm volgend jaar winter niet meer zult dragen. Juist daarom moet je dit soort dingen in de uitverkoop kopen.

4. Hang je zilver- of goudkleurige feestkleding nog niet weg maar combineer deze items met je 'alledaagse' kleding. Een beetje zilver of goud maakt van je dagen een feest.

5. Waag je eens aan een lange plissérok in een opvallende kleur: geel, oranje, kobaltblauw. Goed voor een totaal andere look!

6. Nog leuke shorts met een gezellig kleurtje in de kast? Draag ze met pantykousen, een truitje en een groot vest.

7. Verruil donker spijkergoed voor spijkergoed in lichtere kleuren. Als je dan toch elke dag een spijkerbroek draagt, breng dan variatie in de kleur aan

8. Zin in een witte broek? Geen probleem, als 'ie maar van een winters materiaal is.

9. Een kleurig coltruitje kan je gebruikelijke look al helemaal fleuren. Ga voor rood of oranje colletje.

10. Pantykousen met een fantasietje zijn weer trendy. Probeer eens een andere kleur dan het geijkte zwart.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten