dinsdag 3 januari 2012

Begin het nieuwe jaar met een frisse look

Mode man 2012: begin het nieuwe jaar met een frisse en lichte look. De donkerste maanden van het jaar zijn voorbij. Januari staat voor een nieuwe start. Een maand om met frisse moed tegemoet te zien. Nog niet in de mood? Begin dan met een nieuwe, frisse look. Een positieve uitstraling en een outfit waar je je goed in voelt, doen wonderen.

Ik geef je nog wat snelle tips mee voor een gemakkelijke update van je look:

1. Ga voor camel kleuren. Licht en chique. Deze winter combineer je ze met roodtinten: steenrood, donkerrood.

2. Mix and match voor een kleurrijke, warme en optimistische winterlook. Combineer verschillende prints en streepmotieven met elkaar. Geen idee waar moet beginnen? Doe eens iets wilds: leg kledingstukken met kleurmotieven bij elkaar en grabbel dan met ogen dicht iets bij elkaar. Probeer dat eens aan te trekken.

3. Ga voor licht spijkergoed. Na de feestdagen hebben we wel weer zin in een meer casual look. Lichtgekleurd spijkergoed staat fris en schoon.

4. Kijk in de uitverkoop eens naar lekkere truien in opvallende kleuren. Juist omdat er niet veel geld aan besteedt, mag je wel eens iets meer uitgesprokens kopen.

5. Ga voor laag over laag (zie ook punt 2: mix and match). Je creƫert er een trendy look mee. En bovendien is het ook heerlijk warm. Want al kijken we al uit naar de lente en gaan we voor lichtere kleuren, per slot van rekening is de winter nog maar net begonnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten