dinsdag 13 maart 2012

Salvia divinorum richtlijnen

Hier vind je een aantal richtlijnen die met een gezond verstand gehanteerd worden voor het gebruik van Salvia Divinorum:

Gebruik NOOIT Salvia Divinorum als VUURWAPENS, MESSEN of ANDERE GEVAARLIJKE OBJECTEN IN DE BUURT ZIJN.
BESTUUR NOOIT EEN AUTO als je Salvia Divinorum gebruikt hebt.
Kies de tijd en plaats voor je Salvia Divinorum trip met zorg. Privacy en veiligheid zijn van essentieel belang. Ben voorzichtig met hoogtes, open vuur en kaarsen. Gebruik geen Salvia Divinorum als je gestoord kunt worden door de telefoon, bezoek, huisdieren, kinderen etc. Zet je telefoon uit en zet je antwoordapparaat op stil. Je kunt de telefoontjes wel terug bellen na een paar uur, als je weer nuchter bent.
Denk erover na hoeveel Salvia Divinorum je wilt nemen en hoe je het gaat gebruiken.
Nadat je het Salvia Divinorum materiaal hebt opgerookt kun je het beste gaan liggen op een bed, bank of een tapijt. Het is veel veiliger om te gaan liggen dan dat je rond aan het lopen bent. Blijf op je plaats tijdens je Salvia trip en sluit je ogen.
Zorg dat er een oppasser in de buurt is. Dit is zeker belangrijk als het de eerste keer is dat je Salvia Divinorum gaat roken, een hogere dosering neemt of een sterke toedieningsmethode gaat gebruiken zoals een vaporizer.
Ben zelf eens oppasser als iemand een Salvia Divinorum trip gaat maken.
Als je psychische problemen hebt, neem dan geen Salvia Divinorum, voordat je hier met een arts of psychiater over hebt gesproken.
Gebruik en stimuleer een verantwoorde manier van het nemen van Salvia Divinorum. Gebruik Salvia Divinorum op een verantwoorde manier. Geef Salvia niet aan minderjarigen en ook niet aan gewelddadige of onstabiele personen. Deel geen Salvia Divinorum met mensen die je niet kent. Wéét aan wie je het geeft en zorg ervoor dat je weet waarom ze het willen gebruiken.Haal geen problemen op je hals door dit te negeren.
Neem nooit Salvia Divinorum tijdens het werk of op publieke plaatsen. Houdt het privé. Salvia Divinorum is niet geschikt voor concerten, raves of feesten.
Meng Salvia Divinorum niet met alcohol. Gebruik geen andere drugs tegelijk met Salvia Divinorum.Hoewel sommige ervaren Salvia Divinorum gebruikers geëxperimenteerd hebben met combinaties, is dit absoluut niet geschikt voor onervaren trippers! Combinaties zijn ook een stuk riskanter dan het gebruik van Salvia Divinorum alleen.
Ben voorzichtig met vlammen( kaarsen, aanstekers,vuur etc.) als je Salvia Divinorum gebruikt.
Ben zeer voorzichtig met het gebruiken van verdampte extracten, verdampte bladeren of een extract van Salvia Divinorum.Hierbij is het zeer belangrijk dat er een oppasser aanwezig is.Met het kauwen van een pruim of het roken van de Salvia Divinorum bladeren heb je veel minder kans op ‘out of control’ gedrag dan met deze producten.
Gebruik nooit pure Salvinorine als je niet in het bezit bent van een zeer precieze weegschaal die precieze microgrammen kan afwegen. Gebruik het ook niet als je niet precies weet hoeveel je veilig kunt nemen.Ook als je aan de bovenstaande eisen voldoet is het absoluut noodzakelijk dat er een oppasser bij je is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten